Despre-noi-medal-trading-srl-0

NU ERA ASA DE PLACUT LA DENTIST PE VREMURI

Cabinetele stomatologice s-au schimbat fantastic in ultimii ani. Nu doar tehnologia a progresat, s-au schimbat multe in ceea ce priveste designul.
Pacientii apreciaza atmosfera placuta de luminozitate, forma si culoare in cat mai multe cabinete.

Conceptele colorate nu mai sunt doar apanajul cartilor de vizita, ci au explodat peste tot in toate cabinetele. Website-ul, receptia, sala de asteptare si probabil si imbracamintea personalului creaza o impresie de armonie si profesionalism.
Cu COLOURS pentru articole de unica folosinta, notiunile de culoare pot fi acum aranjate consecvent in acelasi ton de culoare.

CULORI VESELE - PACIENTI FERICITI

Din fericire, au trecut vremurile când echipamentul medical avea o singura culoare, un gri galbui plictisitor.
În momentul de fata, tehnologia avansata este foarte atragatoare din punct de vedere estetic. Din moment ce scaunul este disponibil în aproape orice culoare, conceptele de culori unifome pot fi realizate si in cabinetul stomatologic.
Ar fi pacat sa faci compromisuri in ceea ce priveste culoarea mastii pe care o porti pe fata, a paharului pe care il foloseste pacientul sau a aspiratorului de saliva, nu-i asa?

DESPRE NOI

MedAL Trading infiintata in 2008, este o companie privata care comercializeaza consumabile medicale.
Dorim sa oferim clientilor si parteneriolor nostri cele mai bune produse, in cel mai scurt timp si intr-o gama cat mai larga, pastrand in acelasi timp un pret competitiv si o calitate care sa ne reprezinte si in relatiile cu viitorii clienti.

image
image
image

CONCEPTUL COLOURS

Din 2008 am inceput parteneriatul cu AMPri mbH Germania, unul dintre cei mai mari si cunoscuti producatori de consumabile medicale din Germania. Astfel am devenit reprezentantul lor in Romania pentru întreaga gamă de produse medicale.
Conceptul COLOURS a fost adus de catre AMPri in vara anului 2016, concept care ne-a placut foarte mult si l-am adus imediat si noi pe piata romaneasca. In octombrie 2016 am participat la expozitia DENTA unde conceptul a fost imbratisat si de o multime de specialisti din domeniul stomatologic, bucurosi de aparitia acestui concept pe piata, dar si de calitatea produselor si a preturilor corecte.

Ampri-Romania

De atunci deservim cu placere multe cabinete din toata tara si asteptam si alti noi clienti pentru a le asorta cabinetele si a inveseli atmosfera si pacientii.