close

Termeni și Condiții

 • Compania: Med-AL Trading SRL
 • CUI: RO24838560
 • Adresa: Bd. Unirii nr 45, Bl E3, Sector 3, Bucuresti
 • Email: office@medaltrading.ro
 • Telefon: (+4) 0785 505 005

Angajamentul nostru de a vă proteja confidențialitatea

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru Med-AL Trading SRL. Am elaborat această pagină pentru a explica modul în care Med-AL Trading SRL și afiliații săi colectează, utilizează, prelucrează, dezvăluie, transferă și stochează informațiile.

Pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt tratate în conformitate cu această declarație, comunicăm recomandările noastre privind securitatea informațiilor și confidențialitate tuturor angajaților Med-AL Trading SRL și aplicăm garanțiile de confidențialitate în cadrul companiei.

Vă recomandăm să citiți această pagină și să vă familiarizați cu practicile noastre de confidențialitate înainte de a trimite date personale.

Informațiile pe care le furnizați pot fi transferate sau accesate de către Med-AL Trading SRL. Med-AL Trading SRL ia măsuri adecvate pentru a oferi un nivel adecvat de protecție pentru datele cu caracter personal care sunt prelucrate sau transferate între entitățile Med-AL Trading SRL și necesită ca furnizorii noștri, partenerii de afaceri, contractanții sau alte terțe părți să protejeze în mod adecvat informațiile încredințate lor de Med-AL Trading SRL.

Domeniul

Această declarație se aplică informațiilor colectate despre clienții comerciali pe site-ul colours-dent.ro. Informațiile colectate de la clienții comerciali offline sunt de asemenea incluse în această declarație de confidențialitate.

Informatii personale

„Datele personale” sunt informații care singure sau în combinație cu alte informații pot fi asociate cu o anumită persoană sau folosite pentru identificarea sau contactarea unei persoane individuale și includ o varietate de informații, cum ar fi

 • numele dvs.,
 • adresa poștală,
 • numărul de telefon,
 • adresa de e-mail și preferințele de contact.

Colectăm datele dvs. cu caracter personal doar în funcție de necesitate sau în conformitate cu condițiile prevăzute de lege. Limităm o astfel de colectare la informațiile de care avem nevoie pentru a îndeplini aceste scopuri.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este vânzarea produselor și serviciilor de pe colours-dent.ro (cu toate activitățile conexe cum ar fi procesarea comenzii, livrare, plată, facturare, etc.), folosirea serviciilor unui cont colours-dent.ro și servicii de interacțiune cu clienții și vizitatorii site-ului, ca și activități de marketing desfășurate de colours-dent.ro.

Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv de colours-dent.ro în scopurile de mai sus și nu pot fi vândute sau închiriate unor terțe părți.

De asemenea, vă putem solicita date cu privire la informații de identificare specifice, dar numai în circumstanțe limitate, cum ar fi atunci când configurați un cont cu Med-AL Trading SRL, atunci când stabiliți dacă veți extinde creditul comercial sau în legătură cu o cerere de job la Med-AL Trading SRL.

Med-AL Trading SRL poate împărtăși datele dvs. personale cu alte companii din grupul Med-AL Trading SRL sau furnizori terți de servicii pe care i-am reținut pentru a efectua servicii în numele nostru și a le folosi în concordanță cu această Declarație de confidențialitate.

Este posibil să o combinăm și cu alte date pentru a oferi și îmbunătăți produsele și serviciile noastre.

În plus, putem colecta și informații referitoare la utilizarea de către dvs. a website-urilor noastre web prin utilizarea diferitelor tehnologii, inclusiv cookie-uri.

Utlizări

Folosim informațiile pe care le trimiteți pentru a vă oferi produse sau servicii solicitate.

Folosim informații despre dvs. pentru a oferi oferte și informații privind produsele și serviciile Med-AL Trading SRL.

Nu împărtășim, nu comercializăm sau nu vindem informații despre dvs. cu alți marketeri fără a vă oferi o notificare sau obținerea consimțământului.

Angajamentul nostru pentru confidențialitate

La Med-AL Trading SRL, ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea. Angajamentul nostru este să protejăm orice informații personale pe care ni le furnizați și să depunem toate eforturile rezonabile pentru a utiliza aceste informații.

Domeniul de aplicare al acestei notificări

Scopul acestei politici de confidențialitate este să vă sfătuiască practicile de confidențialitate online.

Această politică de confidențialitate online, acoperă colectarea și utilizarea informațiilor personale de pe website. Informațiile personale sunt date care pot fi utilizate în mod rezonabil pentru a identifica sau descrie o persoană.

Med-AL Trading SRL colectează informații personale online atunci când:

 • vă înregistrați pe website
 • faceți cumpărături online
 • ne trimiteți întrebări sau comentarii
 • solicitați informații despre produse
 • solicitați servicii de garanție sau post-garanție și asistență pentru un produs Med-AL Trading
 • participați la sondaje online
 • participați la promoții online, bonusuri, concursuri, etc.

Tipul de informații colectate pot include:

 • numele,
 • adresa,
 • numărul de telefon,
 • informațiile de contact
 • informațiile de facturare și livrare,
 • adresa de e-mail,
 • informațiile despre cardul de credit.

Drepturile Dvs.

Dreptul la acces – Aveti dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizati, de a primi informatii aditionale cu privire la datele respective, la modul si/sau scopul prelucrarii in orice moment.

Dreptul de a restructiona prelurarea datelor – Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii oricareia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului in care prelucram comanda dumneavoastra.

De exemplu, daca ne restrictionati acesul la adresa dumneavoastra, nu va vom putea livra produsele prin curier.

Dreptul la rectificare – Aveti dretul de a rectifica date incorecte, inexacte sau sa completati datele existente in orice moment fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un mail la vanzari@colours-dent.ro

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveti dreptul de a primi datele pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, in mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite catre un alt operator.

Dreptul de a fi uitat – Aveti dreptul de a cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate(cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fara intarzieri nejustificate din partea noastra. De asemenea, aveti la dispozitie optiunea de stergere cont atuunci cand va logati in contul dumneavoastra.

Dreptul la opozitie – Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal pentru motive intemeiate si legitime.

Exceptie facand prelucrarea in scopul furnizarii de servicii de marketing direct. In acest caz, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare, fie prin optiunea „opt out” prezenta in fiecare email promotional sau printr-un email la marketing@colours-dent.ro

Livrare şi retur

Livrarea se va face la adresa comunicată de dvs, în termen de 7 zile lucrătoare din momentul finalizării unei comenzi. În zilele cu promoţii speciale sau cu condiţii meteo nefavorabile, termenul de livrare se poate prelungi, dar nu mai mult de 30 de zile.

 • Pentru o serie de produse , acest timp poate fi prelungit, în funcţie de disponibilitatea stocului.
 • Toate comenzile preluate în zilele de sâmbătă şi duminică vor fi procesate începând cu ziua de luni.
 • Produsele sunt transportate în condiţii optime şi vă vor fi livrate împreună cu factura şi certificatul de garanţie.
 • La primirea coletului, vă rugăm verificaţi integritatea ambalajului, precum şi disponibilitatea certificatului de garanţie (când este cazul) şi a facturii fiscale.
 • Produsele sunt sigilate în ambalajul original al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.
 • Produsele se livrează în limita stocului disponibil la data confirmării/acceptării comenzii.
 • Med-AL Trading SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc, în depozit, a tuturor produselor prezentate.

Condiții speciale

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voinţa colours-dent.ro sau a societăţii de curierat.
(condiţii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere etc.).

În toate aceste cazuri, un reprezentant de vânzări Med-AL Trading SRL, vă va informa şi vă va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării, acceptul sau refuzul noului termen de livrare conducând la livrarea sau anularea comenzii după caz.

Politica de Retur

Următorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislaţiei în vigoare. Clientul are dreptul de a returna orice produs în termen de 14 zile de la informare şi poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs.

În ambele cazuri, valoarea în bani returnata sau produsul înlocuit se referă strict la costul produselor, taxele de expediţie fiind excluse.

Plata transportului aferenta produsului returnat îi revine clientului. În cazul în care se optează pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face în termen de 14 de zile de la recepţionarea de către Med-AL Trading SRL, a produsului returnat.

La retur sunt acceptate doar produsele care respectă întocmai forma în care ele au fost livrate, însoţite de factură de achiziţie.

Nu se admit la retur:

 • Produse care au fost desfăcute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori şterse
 • Produse achiziţionate de la alte magazine
 • Produse neînsoţite de documentele ce dovedesc achiziţia (factura sau bon fiscal)
 • Aceste măsuri sunt specifice produselor cosmetice intru-cat termenul de valabilitate al acestora se calculează începând cu prima deschidere a ambalajului, iar odată cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de viruşi prin transferul produsului altei persoane.

Procedeul de returnare al produselor

Pentru a realiza returul unui produs urmaţi paşii de mai jos:

 • Asiguraţi-vă că produsul corespunde întocmai condiţiilor de mai sus;
 • Contactaţi serviciul Relaţii Clienţi la adresa de e-mail office@colours-dent.ro sau la numărul de telefon (+4) 0785 505 005;
 • Ambalaţi produsul corespunzător pentru că acesta să fie ferit de şocuri ce pot apărea în timpul transportului. Produsele care ajung retur în formă necorespunzătoare datorată ambalării defectuoase nu vor putea beneficia de garanţia returnării;

În cazul înlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat în cel mai scurt timp posibil (în măsura în care este disponibil în stoc). Rambursarea contravalorii produsului va fi făcută în termen de maxim 14 zile lucrătoare de confirmarea primirii returului.

Pentru orice detalii sau neclarităţi privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactaţi pe email sau la unul din numerele de telefon afişate în pagina de contact.