close
iulie 28, 2018

Manusi de examinare nitril

image

Manusi de examinare nitril – La ce se refera termenul manusi nitril

Ce sunt aceste manusi de examinare nitril și de ce să le folosiți?

Mulți oameni suferă de alergii la latex. Manusile din nitril sunt preferate acum, deoarece ele sunt fabricate din cauciuc sintetic.

Aceasta înseamnă că, chiar dacă purtătorul de manusi medicale nu este alergic la latex, ar putea fi o idee bună să treceți la manusi de unica folosinta nitril. De exemplu, chiar dacă un artist de tatuaj nu are alergie la latex, unul dintre clienții săi poate avea alergie la acest tip de manusi examinare.

Cu sau fara pudra?

Există, de asemenea, o tendință de a trece de la manusi pudrate la  manusi nepudrate. Economisesti  într-adevăr atât de mult timp cand pui pe mana o mănușă pudrata? De fiecare dată când pui o mănușă pudrata, un pic de pudra intra si în plămâni ca de altfel orice substanță pe care o folosești.

Alergie sau nu? Aceasta este intrebarea…

O altă concepție greșită este că unii oameni cred că au alergii la latex atunci când folosesc manusi de examinare nitril pudrate. Ce se întâmplă de fapt? Este folosit amidonul de porumb pentru pudra uscată de mâini, iar mâinile uscate sunt confundate cu o alergie la latex.

Există cu siguranță numeroase utilizări ale acestor manusi de latex. După cum veți vedea în curând, mănuși nitril este raspunsul la multe intrebari si  au si multe avantaje convingătoare. Evitarea alergiilor este doar începutul. Nitrilul este, de asemenea, mai rezistent decât latexul – de fapt, este de până la 3 ori mai rezistent la intepare!

Manusi nitril – Confort si dexteritate

Deși renunți la o anumită putere și flexibilitate cu nitrilul, acesta este mult mai rezistent la intepare decât mănușile din cauciuc natural. Și când aveți de-a face cu ace ascuțite, nu vreți sa riscati. Datorită tehnicilor îmbunătățite de fabricație, nitrilul se apropie destul de mult de latex atunci când vine vorba de confort și dexteritate.

Se zicea că există o mare diferență în senzația tactilă dintre manusi de examinare nitril și de latex. În timp ce acest lucru este încă parțial adevărat, tehnicile de fabricare continuă să se îmbunătățească, iar diferența dintre latex și nitril nu este la fel de mare ca odată. Toate acestea, combinate cu stabilitatea prețului la nitril , fac ca purtătorii de mănuși sa migreze in mod constant de la latex catre manusi de examinare nitril. Si inca o veste buna, exista manusi colorate intr-o multitudine de culori vibrante.

Manusi examinare nitril pret

Un ultim motiv pentru a „nu paria pe latex” are de-a face cu prețul. Prețul latexului este incredibil de schimbator, deoarece este fabricat din cauciuc natural. Prețurile la nitril sunt mult mai puțin schimbatoare, iar tehnicile de producție continuă să se îmbunătățească. Deoarece nitrilul este un produs fabricat de om, producția nu este supusă capriciilor Mamei Natură ca in cazul latexului. NBR (cauciuc nitrilic butadienic) este utilizat în multe produse diferite. Aplicații aeronautice, încălțăminte, orice tip de articole turnate, adezivi, agenți de etanșare, bureți, spumă și, bineînțeles, mănuși. In concluzie, a spune manusi examinare ieftine nu e ste o greseala, ci un fapt real in cazul manusilor de nitril.

Manusi de examinare nitril, este acum cea mai populară alegere!
Date fiind alergiile, stabilitatea prețurilor și tehnicile îmbunătățite de fabricație, nitrilul continua sa ia tot mai mult din cota de piață a latexului.

Click aici pentru a achizitiona manusi exminare nitril in cele mai frumoase culori si la cea mai buna calitate germana.

Colours