close
august 6, 2018

Totul despre manusile din latex

image

Ce sunt manusile din latex?

Manusile din latex sunt manusile fabricate din cauciuc natural (latex) și sunt produse prelucrate in fabrica. Mănușile din latex sunt cele mai flexibile și rezistente, cu o potrivire foarte buna pe mana. Ele sunt o mare protecție-bariera împotriva contaminării și a infectiilor.

Utilizare si prezentare – masnusi examinare latex

Aceste mănuși sunt disponibile si pudrate si nepudrate, si se pot folosi pentru examinare sau in scop general.

Manusi latex colorate

Mai nou, exista pe piata manusi de latex colorate, care sunt manusi de unica folosinta in  diverse culori si nuante, ce se pot asorta la acea culoare de consumabile stomatologice dorita dintr-un cabinet stomatologic. De asemenea,acestea se folosesc ca manusi de examinare si in alte cabinete medicale sau saloane de infrumusetare.

Mănușile din latex pot cauza o reacție alergică la unii utilizatori, dar sunt inca foarte utilizate pe scară largă.

Ce este o alergie la latex?

Latexul din mănușile de latex poate provoca o reacție alergică, care de obicei, ia forma unei iritații a pielii, dar se poate uneori degenera în ceva mult mai rău. În mod normal, o alergie la latex se va dezvolta lent, sub forma de mâncărime, arsură, descuamare a pielii și piele uscată sau crăpată. Mai rar, unii oameni pot dezvolta urticarie, astm bronșic, tensiune arterială scăzută și dificultăți de respirație – simptome care nu pot fi asociate cu ușurință cu contactul persoanei cu latexul. Foarte rar, in cazuri extreme ar putea pune în pericol viața provocând șoc anafilactic.

Manusi din latex- folosire

Manusi latex colorate

Mănușile latex sunt materiale naturale, realizate din cauciuc. Ele sunt o alegere populară de mănuși de protecție pentru uz medical-stomatologic sau industrial. Motivul principal pentru care oamenii ar alege o alternativă la latex este că multe persoane suferă de alergii la latex.

Avantajele latexului

Atunci când alergia nu este o preocupare, latexul are un ușor avantaj, cu confort și dexteritate față de manusi examinare nitril.

Avantajele sunt:

  • se potrivește ca o a doua piele
  • are un nivel ridicat de sensibilitate la atingere
  • se comporta bine la purtare indelungata
  • reactioneaza bine bine in situații cu risc înalt care implică materiale infecțioase
  • e rentabil
  • e ușor pudrat, făcând mai ușoara aplicarea
  • e foarte elastic și rezistent
  • e biodegradabil

COLOURS conceptul firmei Ampri, este disponibil acum si pe paiata romaneasca si va ofera manusi examinare latex colorate in cele mai frumoasa nuante de culori, de cea mai bina calitate germana si la preturi de exceptie.

No comments yet.

Colours